HerfstZorg in de regio Kop van Noord-Holland

Professionele mantelzorg op maat in Kop van Noord-Holland door HerfstZorg.

Regios

Introductie

Bij HerfstZorg staan we altijd klaar voor onze cliënten. Wij begrijpen dat het verzorgen van een dierbare soms veel tijd en energie kost. Daarom bieden wij professionele mantelzorg aan in de regio Kop van Noord-Holland. Ons doel is om cliënten te ondersteunen, zodat zij langer zelfstandig kunnen blijven wonen. In dit artikel vertellen wij meer over onze diensten en hoe wij ons onderscheiden van andere mantelzorgaanbieders.

Professionele mantelzorg

HerfstZorg biedt professionele mantelzorg. Dit houdt in dat onze zorgverleners getraind en ervaren zijn in het verlenen van zorg aan ouderen, zieken en gehandicapten. Wij begrijpen dat het verlenen van zorg maatwerk is en dat iedere cliënt zijn of haar eigen wensen en behoeften heeft. Daarom bieden wij persoonlijke en flexibele zorg op maat. Zo kunnen wij cliënten ondersteunen bij administratieve en financiële zaken, het doen van boodschappen en het bereiden van maaltijden. Ook bieden wij respijtzorg en hebben wij een slaapdienst voor cliënten die ook ’s nachts mantelzorg nodig hebben.

Begeleiding bij medische trajecten

Naast bovengenoemde diensten, biedt HerfstZorg ook begeleiding bij medische trajecten. Wij begrijpen dat het bezoeken van een huisarts, therapeut of medisch specialist soms spannend kan zijn. Onze zorgverleners begeleiden cliënten tijdens deze trajecten en bieden indien nodig ook nazorg. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zich gehoord en begrepen voelen.

Klaar voor de dag service

Een andere dienst die wij aanbieden is de Klaar voor de dag service. Hierbij helpen wij cliënten met aankleden en persoonlijke verzorging, zodat zij klaar zijn voor de dag. Wij begrijpen dat dit soms lastig kan zijn, bijvoorbeeld bij ouderen die moeite hebben met opstaan of aankleden. Onze zorgverleners zijn getraind om cliënten op een respectvolle manier te helpen en waar nodig ook te ondersteunen bij het maken van dagindelingen.

Cliënttevredenheid

Bij HerfstZorg vinden wij het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn over onze dienstverlening. Wij zijn dan ook trots op de mooie reviews die onze cliënten ons geven, ze zijn voor ons een bevestiging dat wij goed bezig zijn. Wij willen onze cliënten dan ook bedanken voor hun vertrouwen en zullen ons uiterste best doen om dit vertrouwen te behouden.

Contact

Heeft u behoefte aan professionele mantelzorg in de regio Kop van Noord-Holland, dan kunnen wij u helpen? Wij zijn actief in Den Helder, Julianadorp, Schagen, Anna Paulowna, Wieringerwerf, Hippolytushoef, Callantsoog, Petten, Breezand, en vele anderen gemeenten. Neem gerust contact op met HerfstZorg. Wij staan altijd voor u klaar en bieden persoonlijke zorg op maat. Onze zorgverleners zijn getraind en ervaren in het verlenen van zorg aan ouderen, zieken en gehandicapten. Wij begrijpen dat het verlenen van zorg maatwerk is en dat iedere cliënt zijn of haar eigen wensen en behoeften heeft. Daarom bieden wij persoonlijke en flexibele zorg op maat.

Gerelateerde artikelen

Regios