Eropuit

Het is goed om iedere dag naar buiten te gaan. Gezelschap voor senioren. Samen eropuit wandelen in de buurt, het bos of op het strand. Gezellig naar een museum, naar de film, naar een theater of concertgebouw of gewoon naar de kapper.

Samen op stap.

Een paar uurtjes naar het strand of bos om een lekkere wandeling te maken of gewoon op een bankje zitten en herinneringen ophalen van vroeger.

Ertussenuit

Samen op stap naar een museum of foto-tentoonstelling. Even lekker ertussenuit, tussendoor een kopje koffie op het terras. Heeft uw naaste zin om naar de film te gaan, maar heeft u hier onvoldoende tijd voor: onze mantelzorgers gaan dan natuurlijk mee zodat uw naaste kan zorgeloos kan genieten.

Een paar uurtjes naar het strand of bos om een lekkere wandeling te maken of gewoon op een bankje zitten en herinneringen ophalen van vroeger.

Wandelen

Wandelen is voor ouderen belangrijk. Daarom gaan we lekker naar buiten. Dit helpt het bewegingsmechanisme in stand te houden. In het voedingspatroon van ouderen zit vaak te weinig vitamine D. Deze vitamine kan het lichaam zelf aanmaken, als het tenminste voldoende zonlicht krijgt. Een wandeling draagt dus bij aan de opbouw van het vitamine D gehalte. Bovendien helpt een wandeling bij het tegengaan van geheugenverlies. Als er twee maal in de week een uur gewandeld wordt, heeft dit een duidelijk effect op de geheugencapaciteit. Tijdens de wandeling kan uw naaste herinneringen aan vroeger.

Winkelen

Heeft uw naaste een nieuwe bril nodig? We gaan mee om er een uit te zoeken.

Heeft uw naaste nieuwe kleding nodig en u heeft geen tijd? We gaan mee en begeleiden het aankoopproces. Desgewenst sturen we u foto’s door, zodat u kunt zien of de kleding staat.