HerfstZorg in de regio Zaanstreek Waterland

Professionele mantelzorg in Zaanstreek Waterland: Ondersteuning voor zelfstandigheid en welzijn.

Regios

Inleiding

HerfstZorg, als professionele mantelzorgorganisatie, is actief in de regio Zaanstreek Waterland en biedt een breed scala aan diensten aan in plaatsen zoals Zaandam, Purmerend, Monnickendam, Volendam, Edam, Wormerveer, Koog aan de Zaan, Westzaan, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Assendelft, Landsmeer, Ilpendam, Watergang, Broek in Waterland, Marken, Wormer, Beets, Middelie, Kwadijk, Oosthuizen, Warder, Schardam, Hobrede, Jisp, Spijkerboor, Neck en Wijdewormer. Onze dienstverlening bevordert de zelfstandigheid en het welzijn van onze cliënten.

Onze diensten

We bieden verschillende diensten aan om onze cliënten te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten. Zo bieden we ondersteuning bij administratieve en financiële zaken, begeleiding naar speciale gelegenheden zoals bruiloften, feestjes of diploma-uitreikingen, het doen van boodschappen en het bereiden van maaltijden, het maken van dagindelingen en het begeleiden van cliënten tijdens medische trajecten zoals bezoeken aan huisartsen, therapeuten en medisch specialisten.

Ook gaan we regelmatig met onze cliënten op stap, bijvoorbeeld naar musea, voor een wandeling of om gezellig ergens een hapje of drankje te doen. We bieden daarnaast ook persoonlijke verzorging, zodat onze cliënten klaar zijn voor de dag. En voor cliënten die ook ’s nachts mantelzorg nodig hebben, bieden we een slaapdienst aan.

Respijtzorg

We bieden tevens respijtzorg aan, wat betekent dat we de zorg tijdelijk overnemen van de mantelzorger. Op deze manier kan de mantelzorger even op adem komen en nieuwe energie opdoen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij ziekte of overbelasting.

Hoge klanttevredenheid

Bij HerfstZorg vinden we het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn over onze dienstverlening. We hebben daarom altijd veel aandacht voor de wensen en behoeften van onze cliënten. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit onze reviews. We zijn trots op wat cliënten over ons schrijven en blijven ons inzetten om deze hoge kwaliteit van zorg te blijven bieden.

Conclusie

HerfstZorg biedt een breed scala aan diensten om mensen te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten. Onze dienstverlening is gericht op het bevorderen van de zelfstandigheid en het welzijn van onze cliënten. We zijn er trots op de hoge tevredenheid onder onze cliënten en blijven ons inzetten om deze hoge kwaliteit van zorg te blijven bieden. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening. Ons team van professionele zorgverleners staat voor u klaar en helpt u graag verder.

Gerelateerde artikelen

Regios