Dagindeling

Bevorderen van zelfredzaamheid met particuliere mantelzorg. Bij HerfstZorg krijgt uw dagritme structuur.

Introductie

Bij HerfstZorg begrijpen we hoe belangrijk structuur en regelmaat zijn voor mensen met geheugen- en oriëntatieproblemen. Onze particuliere mantelzorgdiensten richten zich dan ook op het plannen van activiteiten, begeleiding bij dagelijkse taken, het nemen van besluiten en het structureren van de dag.

Bevorderen van Zelfredzaamheid

Onze activiteiten zijn gericht op het bevorderen en behouden van een verantwoorde zelfredzaamheid. Wij helpen onze cliënten, en hun naasten, bij het opnieuw opbouwen van een dagritme met structuur en regelmaat. Hierbij onderhouden wij contact met alle betrokken partijen om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de behoeften van onze cliënten. Desgewenst houden wij bij wat er gedurende de dag is gedaan en maken we foto’s om een overzicht te krijgen van het dagritme en deze te kunnen bijsturen indien nodig.

Het belang van Structuur en Regie

Wij begrijpen dat structuur en regelmaat van essentieel belang zijn voor het welzijn van onze cliënten. Het bieden van hulp bij dagelijkse taken en het nemen van besluiten geeft hen het gevoel van regie over hun leven terug. Onze begeleiding is dan ook gericht op het bevorderen van hun zelfredzaamheid en het ondersteunen van hun dagelijks functioneren.

Conclusie

HerfstZorg biedt particuliere mantelzorgdiensten die gericht zijn op het bevorderen van structuur en regelmaat in het dagritme van mensen met geheugen- en oriëntatieproblemen. Onze begeleiding is erop gericht om zelfredzaamheid te bevorderen en onze cliënten weer een gevoel van regie over hun leven te geven. Wij houden contact met alle betrokken partijen en houden bij wat er gedurende de dag is gedaan om zo het dagritme op orde te krijgen en te houden. ​​

Heeft u interesse in onze diensten? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Diensten

Voor wie langer zelfstandig thuis wil blijven wonen.