Respijtzorg

Goed voor een ander, maar ook voor jezelf.

Vervangende zorg

Heeft u een vaste mantelzorger, maar gaat deze op vakantie of is hij/zij overbelast? Wij nemen de zorg voor u over.

Uitkomst

Respijtzorg oftewel vervangende mantelzorg, kan u hierbij uitkomst bieden. Wij helpen u tijdelijk als uw vaste mantelzorger op vakantie is, maar kunnen u ook langere tijd van dienst zijn als uw mantelzorger overbelast is.

Ontspanning

Als mantelzorger kun je een druk bestaan hebben. Naast de zorg voor het eigen gezin, werk, sport en sociale verplichtingen is er ook nog degene die vrijwel dagelijks jouw zorgen nodig heeft. Of die de hele dag door jouw zorg nodig heeft. Als mantelzorger is het daarom slim om af en toe respijtzorg te regelen voor de hulpvrager, zodat jij er niet aan onderdoor gaat.

Vrije tijd

Respijtzorg is bedoeld om de mantelzorger te ontlasten, zo kan de vaste mantelzorger de zorgtaken langer volhouden. Wilt u gebruik maken van Respijtzorg, wij nemen de taken over en de vaste mantelzorger zodat u wat meer vrije tijd heeft.

Levensvreugde

Vaak wordt er beroep gedaan op vrienden en familie om een deel van de zorg over te nemen. Dit kan erg belastend zijn. HerfstZorg wil dat iedereen gelukkig oud wordt en het liefst in eigen huis. Daarom biedt HerfstZorg, respijtzorg aan.

Diensten

Voor wie langer zelfstandig thuis wil blijven wonen.