HerfstZorg viert eerste lustrum

5 jaar zorg met liefde

Over ons

Inleiding

HerfstZorg viert vandaag (12 april 2023) haar eerste lustrum! Al vijf jaar bieden wij met liefde en toewijding mantelzorg en ondersteuning aan senioren en hun naasten. In dit artikel blikken we terug op onze ontstaansgeschiedenis, delen we succesverhalen en vieren we onze verjaardag met een bijzondere actie.

Onze ontstaansgeschiedenis

Astrid Scholtes – Schaafsma, de oprichtster van HerfstZorg, startte ons bedrijf vijf jaar geleden vanuit haar eigen ervaring als mantelzorger voor haar vader. Zij merkte dat er behoefte was aan extra aandacht en zorg voor ouderen thuis en besloot deze uitdaging aan te gaan. Zo ontstond HerfstZorg, met als missie om mantelzorgers en zorgbehoevenden de ondersteuning te bieden die ze verdienen.

verjaardagsactie
verjaardagsactie

Succesverhalen

Gedurende de afgelopen vijf jaar hebben wij talloze senioren en hun naasten geholpen met onze diensten. Onze zorgprofessionals zetten zich dagelijks in om het leven van onze cliënten aangenamer te maken. Dankzij hun inzet en toewijding kunnen onze cliënten langer zelfstandig en gelukkig thuis blijven wonen.

Verjaardagsactie: 5 uur gratis zorg

Om ons eerste lustrum te vieren, organiseerden we een verjaardagsactie waarbij we 5 uur gratis zorg weggaven. Julietta Poventud en Marion Hermans van NBZA Amsterdam droegen een 83-jarige cliënte aan die moeite heeft met het accepteren van hulp. Zij hebben, namens deze cliënte, de prijs gewonnen. Met deze 5 uur gratis zorg willen we het leven van de 83-jarige cliënte en haar naasten een stukje aangenamer maken. We hopen van harte dat de 5 uur gratis zorg, die mevrouw dankzij de inzet van Julietta en Marion heeft gewonnen, haar zal helpen om de drempel om hulp te accepteren te verlagen. Ons team staat klaar om haar op een vriendelijke en respectvolle manier bij te staan, zodat ze ervaart hoe waardevol en ondersteunend onze zorg kan zijn.

Conclusie

HerfstZorg viert met trots haar eerste lustrum. We zijn dankbaar voor de afgelopen vijf jaar en blijven ons inzetten voor hoogwaardige mantelzorg en ondersteuning voor senioren en hun naasten. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u en uw geliefden kunnen helpen.

Gerelateerde artikelen

Over ons