Reviews

Ervaringen van klanten.

Uw ervaring is waardevol, deel uw ervaring met anderen.

U kunt dit doen via Google. Wanneer u onder aan deze pagina op “Bekijk al onze reviews op Google” klikt, opent er een nieuw venster waar u niet alleen alle reviews kunt bekijken, maar ook uw eigen review kunt achterlaten. Lukt dat niet, stuur dan een e-mail met uw review naar reviews@herfstzorg.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw review op deze pagina getoond wordt.

Wendy Sas

Astrid heeft ons enorm geholpen door mee te denken op welke manier we HerfstZorg in kunnen zetten voor onze vader met dementie in een verzorgingstehuis.

Ze communiceert snel en duidelijk. Helaas is het (nog) niet tot een inzet gekomen maar als de situatie het toelaat is Astrid de eerste die we bellen.

— Mevrouw Wendy Sas, Hoorn


Natasia Adams

Astrid is een hele fijne professionele dame. Denkt mee en reageert ook snel. Erg betrokken en echt geïnteresseerd. Iemand waar ik in alle vertrouwen de zorg van dierbare oma aan toeverlaat.

Ook nog betaalbare prijzen.

Heel erg tevreden.

— Mevrouw Natasia, Amsterdam


Judith

Astrid gaat regelmatig met mijn moeder mee naar bijvoorbeeld tandartsbezoeken. Dat neemt ons veel uit handen. Het is voor ons als mantelzorgers erg fijn dat we zelf dan meer tijd hebben voor het contact tussen moeder en dochter. Mijn moeder is erg gesteld op Astrid. Astrid is makkelijk benaderbaar.

— Mevrouw Judith, Amsterdam


Mariana

Herfstzorg was the best thing what could happen to my family. I asked Astrid to help us because my husband have brein cancer and is palliative during epidemic period and lock downs and really emotional times. Me and my kids and specially my husband have always help, support and flexibility. She have a grate team and when needed she comes herself and I just appreciate a lot and I rest more!

— Mevrouw Nicolae, Amsterdam


Mevr. Brandt Corstius

Iedereen bij Herfstzorg is zeer betrokken, aardig, professioneel en betrouwbaar. Er is veel aandacht voor het persoonlijke maar wel met een goede mix van professionaliteit. Verder is het communiceren met Astrid erg fijn, en is er altijd ruimte voor flexibiliteit qua tijden of activiteiten. Ik maak mij zeker minder zorgen over het welzijn van mijn ouders (want in goede handen!) en mijn ouders zijn

— Mevrouw Brandt Corstius, Amsterdam


Monique

“Herfstzorg is een betrouwbare organisatie. Astrid zet zich meteen voor je in als je bijvoorbeeld een vraag hebt om extra hulp. Ze heeft een aardig team met medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Je kunt op ze rekenen en dat is echt wat waard. Zo wordt mij zorg uit handen genomen, een heel prettige gewaarwording.”

— Mevrouw De Louwere, Amsterdam


Paula

HerfstZorg. Is altijd weer een redder in nood, Als er geen Hulp is voor mij en ik kan mijzelf niet verzorgen bel ik HerfstZorg. Ik ben verlamd Door ms. Dank je wel

— Mevrouw Cohen, Amsterdam


Mirella

Wij hadden snel en op korte termijn hulp nodig voor mijn 94 jarige tante. Wat opviel in de eerste contacten met herfstzorg was de flexibiliteit, de toegankelijkheid, de hulpvaardigheid en de snelle en positieve aanpak. De hulp van herfstzorg is nu dagelijks aanwezig met als gevolg dat mijn tante, de mantelzorgers en alle mensen die om haar heen staan weer meer rust en vertrouwen hebben gekregen.

— Mevrouw Rinkel, Amsterdam


Nienke

Heel blij en tevreden met de hulp van Herfstzorg! Een hele geruststelling dat er elke ochtend stipt op vaste tijd iemand is die mijn oma helpt de dag op te starten. De communicatie is soepel en ze kijken verder dan alleen de dagelijkse taakjes, denken mee, zorgen mee, maken het gezellig en persoonlijk. Superfijne samenwerking, wat maakt dat ik mij als mantelzorg voel ondersteund en ontzorgd.

— Mevrouw Blom, Amsterdam


Dhr. Speet

Wij hebben al een aantal keren gebruik gemaakt van de zorg die Herfstzorg aanbiedt. Wij zijn zeer tevreden over de attente en vriendelijke ondersteuning door de mantelzorgers van Herfstzorg. Voordeel is dat zij ook altijd ondersteuning kunnen bieden wanneer deze op korte termijn nodig is.

— De heer Speet, Amsterdam


Christel

Goede organisatie die we hebben ingeschakeld voor extra zorg momenten. Ze komen hun afspraken na, zijn altijd ruim op tijd en maken het gezellig voor de cliënt. Een aanrader!

— Mevrouw Huskens, Naarden


Marion Stolp

Het zeer persoonlijke contact met HerfstZorg is ontzettend fijn in een tijd waarin je dat hard nodig hebt. Het is zeer laagdrempelig. Astrid is bijzonder vriendelijk en meedenkend. Ik, en mijn familie, zijn zeer tevreden!!

— Mevrouw Stolp, Womerveer


Mevrouw van Cleef

Na mijn herseninfarct (CVA) kon ik niet meer alleen naar het ziekenhuis. Een van mijn kinderen ging mee ter begeleiding. Dit kostte hen een halve dag, terwijl ze vaak niet eens bij een onderzoek aanwezig mochten zijn. De uitslag ontving ik op de mail via de huisarts. Daar moest verandering in komen. Mijn dochter heeft HerfstZorg gevonden, dit paste beter bij mij dan Senioren of ouderen hulp.

— Mevrouw Van Cleef, Amsterdam


Jos

Herfstzorg is absoluut een aanrader! Een paar uur even afgelost worden door een professionele mantelzorg assistente. Zo kan de mantelzorger even weg kan dat geeft rust en ontspanning. Blijf bestaan Herfstzorg!

— Mevrouw Jos, Amsterdam


Foto van Dick Wessel

Mijn echtgenote leed aan ernstige vorm van MS en had intensieve zorg nodig. Astrid heeft haar liefdevol verzorgd. Dacht mee wanneer situaties veranderden op een waardevolle manier. Ook voor de mantelzorgers was Astrid meelevend en daar waar ze kon helpen deed ze dat. Ook nu na het overlijden van mijn echtgenote (inmiddels een jaar geleden) toont Astrid oprechte interesse hoe het met mij gaat.

— De heer Wessel, Ouderkerk aan de Amstel


Foto van Tina van Leeuwen

Toen mijn vader een indicatie kreeg van de gemeente om particuliere mantelzorg in te schakelen kwam ik uit bij HerfstZorg.
Ik had eerder een brochure ontvangen via de casemanager dementie van Cordaan.
Vervolgens heb ik contact opgenomen met Astrid. Mijn vader had behoefte aan gezelschap om o.a. een hapje samen te eten. Bedankt.

— Mevrouw van Leeuwen, Amsterdam


Foto van Marije Wessel

Astrid en haar team hebben mijn moeder erg goed verzorgd. Ze leed aan MS en had 24/7 zorg nodig. Wat ik zo waardeer is dat ze haar niet alleen als een zieke vrouw behandelde maar ook als moeder/vrouw. Niet alleen fysieke hulp, maar ook aandacht voor haar. Ik ben heb erg dankbaar voor alles, ook alle interesse in ons als familie na haar overlijden. Heel erg fijn.

— Mevrouw Wessel, Ouderkerk aan de Amstel


Mirjam

"Herfstzorg is een goede en betrouwbare organisatie, met Astrid aan het hoofd weet je dat alles goed geregeld wordt! Ze heeft voor ieder probleem een oplossing en je kunt altijd een beroep op haar doen, de dames die voor herfstzorg werken zijn top!
Ik heb een hoop werk minder door alles wat Astrid mij uit handen neemt, chapeau en dank!"

— Mevrouw Van der Ree, Amsterdam


Veronie Spits, Purmerend

"Ontzettend vriendelijk, meegaand en betrokken. Mijn moeder is ook zeer tevreden met alle goede hulp. Ook heel fijn dat je snel reactie krijg, dat zie je helaas bij andere organisaties niet!"

— Mevrouw Spits, Purmerend


Helene Rosen, Lijnden

"Wij hebben Herfstzorg als heel positief ervaren. Zij kwamen altijd prima op afspraak. Zij waren liefdevol, alert, begripvol, ziet wat nodig is. Wíj waren rondom tevreden."

— Mevrouw Rosen, Lijnden


Margriet van Elderen, Zwanenburg

"Tijdens deze periode van revalidatie maak ik gebruik van Herfstzorg. Astrid heeft doorzettingsvermogen en humor; ze is een super leuke mantelzorger die helpt en adviseert over de nazorg . Ze kookt goed en heeft een positieve invloed op mij. Astrid heeft haar nek uitgestoken met haar bedrijf en inspireert mensen om oog te hebben voor elkaar en te ontfermen over mensen die het nodig hebben."

— Mevrouw van Elderen, Zwanenburg


Sandra Aardenburg, Heemskerk

"Herfstzorg heeft goed persoonlijk contact en regelt zorgverleners bij jou in de buurt."

— Mevrouw Aardenburg, Heemskerk


De heer De Waal, Amsterdam

Er is een nieuwe wereld voor ons opengegaan! De dames zijn uiterst vriendelijk en wat nog belangrijker is: goed in hun werk!
Niets is hun te veel. Wij hebben helaas heel slechte ervaringen met 2 andere zorgverleners. Deze mensen komen tenminste op de afgesproken tijden of bellen wanneer ze wat later zijn. Zo kan het dus ook! Andere zorgverleners zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.

— De heer de Waal, Amsterdam


Inge Ginder, Amsterdam

HerfstZorg is een prettige organisatie met aandacht voor de persoon. En dat komt vooral door Astrid, die de vinger aan de pols houdt. Ze heeft voor mij een zeer goede match gevonden met een ZZP-er. Er zijn goede, flexibele afspraken te maken. Aanrader dus!

— Mevrouw Ginder, Amsterdam


Mevrouw Limat, Zandvoort

Astrid is heel erg betrokken, zorgzaam, gezellig, professioneel en geduldig. Ze kan ook nog eens echt heerlijk koken en niet alleen de Nederlandse keuken. Iedereen die hulp nodig heeft zou ik een gesprek met haar aanraden of het nu om jezelf gaat of om een kennis of een dierbaar familie lid. Alles is bespreekbaar en veel is te regelen. Ga zo door met je bedrijf en maak mensen blij en gelukkig.

— Mevrouw Limat, Zandvoort


De heer Pieter Spelt, Amsterdam

De eerste kennismaking met Herfstzorg is bijzonder plezierig verlopen. De mantelzorger kon op zeer korte termijn langskomen om mijn moeder gezelschap te houden. Bijzonder professionele service!

— De heer Spelt, Amsterdam


Frank Gerritsen, Amsterdam

Mijn moeder van 90 is elke keer weer blij als Astrid en de andere medewerkers van HerfstZorg langskomen. Ze geven veel aandacht en ontzorgen onze familie enorm!
Frank Gerritsen

— De heer Gerritsen, Amsterdam


Mevrouw Lauwers

De medewerkers die bij Herfstzorg werken, zorgen er elke keer weer voor dat het een heel fijne dag wordt met de juiste zorg op het juiste moment. Als ik weg ga, laat ik mijn man Henk met een heel gerust hart achter bij de mantelzorgers van HerfstZorg.

— Mevrouw Lauwers, Beverwijk


Google reviews

Ervaringen van klanten in Google.

HerfstZorg IconHerfstZorg

Pond Sterlinglaan 8, Amsterdam

4,8 75 reviews

 • Avatar M. Visser ★★★★ een week geleden
  Was leuk Astrid om zo samen te werken, op naar de volgende keer!
 • Avatar Simone PHILIPSE ★★★★★ een maand geleden
  Herfstzorg is echt een hele fijne organisatie. De medewerkers zijn deskundig, zeer vriendelijk en flexibel.
  Heel fijne en makkelijke communicatie.
  Ik kan echt iedereen die zorg nodig heeft aanraden om met Herfstzorg in zee te gaan.
 • Avatar Mireille Slaaf ★★★★★ 6 maanden geleden
  Op aanbevelen van de ergotherapeut van mijn moeder kwam ik in contact met Herfstzorg. Na een e-mailbericht nam Astrid onmiddellijk telefonisch contact op en diezelfde avond kwam ze op huisbezoek. Door haar persoonlijke ervaring weet ze … meer precies wat ouderenzorg vraagt. Ik beveel Herfstzorg ten zeerste aan waar ouderenhulp nodig is.
 • Avatar Hennie van Rijn ★★★★★ 10 maanden geleden
  Dank je wel Astrid, een persoonlijke benadering en luisterend naar de wensen van mijn moeder was voor mij een bijzondere ervaring.
  Geen kort en commercieel gedoe maar tijd nemen voor je client.
  Mijn complimenten!
 • Avatar Gerard Wiegman ★★★★★ 10 maanden geleden
  Wij hadden voor een klant op hele korte termijn zorg nodig. Astrid Scholtes van HerfstZorg heeft dezelfde dag nog heel professioneel zorg geregeld. De klant is hier erg tevreden over. Duidelijke communicatie en snelle adequate handelwijze. … meer
 • Avatar Esther De Valck ★★★★★ een jaar geleden
  Als je goede zorgen wilt voor je naaste, dan zit je bij herfstzorg helemaal goed. Super toegewijd, lief, snel, betrouwbaar, betrokken en meedenkend… wij zijn super blij met herfstzorg. 👍👍 dank jullie wel voor alles
 • Avatar Karen Rademaker ★★★★★ een jaar geleden
  Tijdens de zoektocht naar tijdelijke zorg voor mijn moeder kwam ik uit bij Astrid van HerfstZorg. De reviews die ik las waren positief en ook ik had direct een erg prettig telefonisch contact met haar. Astrid is makkelijk benaderbaar (via … meer app) en iemand die erg vriendelijk overkomt, oprecht geïnteresseerd is, meedenkt en snel kan schakelen. Omdat we uiteindelijk toch elders gecontracteerde zorg konden regelen hebben we nu geen gebruik gemaakt van haar diensten. Als dat niet gelukt was hadden we zeker Astrid en haar team ingeschakeld.
  Dank Astrid voor je betrokkenheid.
 • Avatar Frans R ★★★★★ een jaar geleden
  Uitstekend kleinschalige zorgverlener. Ze zijn snel, betrokken en oplossingsgericht. Ik had op korte termijn ondersteuning nodig en het was snel en prima geregeld. Alle medewerkers zijn betrokken en denken met je mee. Enorme aanrader!
 • Avatar Michiel Goudsmit ★★★★★ een jaar geleden
  Wij zijn enorm blij met de ondersteuning die wij krijgen door de mentale en fysieke zorg die onze vader (van 96 jaar oud) wekelijks krijgt van een van de medewerkers van HerfstZorg. Ze trekken eropuit en bezoeken, omdat hij met enige hulp … meer daartoe fysiek nog in staat is, regelmatig tentoonstellingen in de stad. Ondernemend nu het nog kan, en er ook een beetje op gericht om de dagelijkse routine op een ontspannen manier te doorbreken.
 • Avatar Delia Gonzalez ★★★★★ een jaar geleden
  Recomiendo a todos lo que nesecitan ayuda para su familiar o para si mismo, son muy eficientes, hacen el trabajo con amor, en mi caso cuidan a mi suegra con demencia y ella se siente como si fueran familia, estamos felices de haberlos encontrado, … meer en especial Astrid, un amor de persona y muy profesional.Gracias HerstZorg por su ayuda.Delia
 • Avatar Usha Mahabiersing ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Annette Bakker ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Anet Putzes ★★★★★ een jaar geleden
  Super lief en zorgzaam team. Staan voor alle vragen open. Zolang het in hun macht ligt zullen ze de klant helpen daar waar nodig is...
 • Avatar Adriana van de Roemer ★★★★★ een jaar geleden
  Aangezien ouderen steeds vaker langer thuis blijven wonen, we laten in het midden of dit de wens is van de ouderen of dat er gewoon soms geen andere keus is, zijn bedrijven als HerfstZorg onontbeerlijk aan het worden. Veel ouderen hebben … meer thuis ondersteuning nodig. HerfstZorg voorziet in deze behoefte. Mantelzorg is onderdeel van onze samenleving geworden, maar niet altijd (genoeg) voorhanden binnen de familie- of vriendenkring, dan kan HerfsZorg uitkomst bieden. Niet steeds een ander over de vloer, zoals vaak het geval is bij veel thuiszorgorganisaties, maar een vaste medewerker die een band kan opbouwen met de client. Ondersteuning bieden bij dagelijkse handelingen, begeleiding bij afspraken buiten de deur en gewoon voor de gezelligheid. Als je dat zoekt, ben je bij HerfstZorg aan het juiste adres.
 • Avatar Johan Dijkstra ★★★★★ een jaar geleden
  Voor cliënten van mij schakel ik regelmatig HerfstZorg in voor betaalde mantelzorg, zoals meegaan naar een ziekenhuisafspraken, een praatje of een activiteit. Ik ben tevreden over de dienstverlening. Er wordt snel gereageerd en de lijntjes … meer met Astrid lopen erg kort. Dit is erg prettig.
 • Avatar Angel Lioe ★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Anita Morseld ★★★★★ een jaar geleden
  Met zoveel liefde een stukje zorg uit handen nemen voor familie en naasten, Professioneel maar vooral persoonlijk …. HerfstZorg 5⭐️
 • Avatar Rob Wittink ★★★★★ een jaar geleden
  Herfstzorg is Topzorg. Begin 2023 voor mijn (schoon)vader met spoed zorg nodig. Het is zeer fijn en snel schakelen met Astrid en zij heeft een team met fijne mensen tot haar beschikking. Dit heeft ons echt geholpen!
  Lea en Rob
 • Avatar Hanan Ben ★★★★★ een jaar geleden
  Super fijne communicatie en denkt graag mee.
 • Avatar Chris-Karin Stalman ★★★★★ een jaar geleden
  Astrid is heel betrokken en denkt fijn mee. De hulp die we via haar hebben ontvangen was uitstekend.
 • Avatar Monique De Louwere ★★★★ een jaar geleden
  Herfstzorg kan ik iedereen van harte aanbevelen. Deze sympathieke organisatie heeft inmiddels ruime ervaring bij het bieden van ondersteuning en persoonlijke verzorging bij je thuis. Bij het intake-gesprek destijds werd mij meteen duidelijk … meer dat ze weten wat er op je afkomt als je een zieke huisgenoot hebt. Wat me is bijgebleven is dat ze vrij direct op mijn hulpvraag reageerden en dat afspraken goed werden nagekomen. Toen mijn man vorig jaar uiteindelijk aan zijn dementie overleed ondervond ik van hen veel hartelijkheid.
 • Avatar daan meijer ★★★★★ een jaar geleden
  Helaas maar kort mee te maken gehad. Gedurende die tijd wel heel fijn contact gehad met Astrid. Mocht ik ooit nog zorg nodig hebben in de omgeving Amsterdam dan ga ik haar daar zeker voor benaderen!
 • Avatar S. Wan ★★★★★ een jaar geleden
  Hele fijne zorg! Astrid voelt vertrouwd, is zeer toegankelijk en betrokken bij haar cliënten. Ze zorgt altijd voor hulp in huis wanneer dat nodig is. Wetende dat je op haar kan terugvallen geeft je (als mantelzorger) rust.
 • Avatar Merel Brouns ★★★★★ een jaar geleden
  Astrid is een topper! Zeer betrokken en het voelde meteen vertrouwd. Ik raad Herfstzorg meer dan aan.
 • Avatar Milika Nederlof ★★★★★ een jaar geleden
  Als je zelf aan de andere kant van de wereld woont dan je moeder is Astrid's Herfstzorg echt een uitkomst. Mijn moeder woont nog zelfstandig maar heeft ondertussen wel hier en daar begeleiding nodig.
  Ze heeft nu elke week dezelfde
  … meer verzorger die ze heel aardig vind en die veel flexibeler is dan wat er vanuit de gemeente geregeld kan worden zoals mee naar de dokter of ziekenhuis, uitleggen wat er in een brief staat, gewone dagelijkse dingen die opeens vreselijk ingewikkeld zijn geworden. Ook de mobiel weer op WhatsApp instellen is erg belangrijk!
  Het geeft mij veel rust dat er iemand is die een beetje op haar kan letten en mij op de hoogte houdt als dat nodig is, en voor haar is het gezellig, dus een win win situatie :).
 • Avatar T, Edward ★★★★★ een jaar geleden
  Ik vind Herfstzorg heel leuk 🥰. Super leuk bedrijf waar je kunt lekker werken met super lief Colleuga . We helpen elkaar graag.
 • Avatar Sew Ghar ★★★★★ 2 jaar geleden
  Astrid is een hele fijne business partner die een goede inschatting kan maken van de benodigde ouderenzorg. Vanwege haar netwerk (en eigen ervaring als mantelzorger) kan zij de wensen van de hulpbehoevende goed af stemmen met een passende … meer begeleider, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid. Ik kan Astrid aan een ieder aanraden bij een zoektocht naar ouderenzorg.
 • Avatar Monique milton ★★★★★ 2 jaar geleden
  Astrid is heel menselijk. Ze luistert naar haar clienten.. ze staan centraal.
  Relatie tot zorg personeel..is ook heel goed
  Niet uit de hoogte...maar erg down to earth
 • Avatar Rameez Arshad Chaudhry ★★★★★ 2 jaar geleden
  Zij is de beste. Luisterend oor. Helpt mee. Weet altijd op last minute toch nog zorg te regelen en denkt met alles mee. Hele fijne ervaring! Je kan rekenen op HerfstZorg! De beste zorg die je niet kan missen voor je familie!
 • Avatar Marjolein van der Kaay ★★★★★ 2 jaar geleden
  Herfstzorg biedt professionele, flexibele zorg voor een ieder die extra hulp, begeleiding en/of gezelschap nodig heeft. Ik ben blij dat ik mij voor deze mooie organisatie mag inzetten en mijn ervaringen met de clienten zijn erg waardevol. … meer Met Astrid is het heel fijn samenwerken, ik voel mij altijd gesteund en gehoord. Door haar ruime ervaring schakelt ze snel en denkt in oplossingen. Een topper!👌👍
 • Avatar Margriet van Elderen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Lieve meiden, dank voor jullie compassie, inzet en zorg!
 • Avatar Karin Niewold ★★★★★ 2 jaar geleden
  Wij nemen nu al een paar maanden 1 dag in de week zorg (dagbesteding) af van Herfstzorg voor onze verstandelijk gehandicapte zoon en zijn daar heel erg blij mee. Er wordt altijd snel gereageerd en meegedacht. Ook nooit een probleem als … meer we eens een extra dag iemand nodig hebben. Vervanging wordt geregeld indien nodig. En, natuurlijk, heel belangrijk, de zorg die geleverd wordt is top!!!
  Inmiddels zijn we een jaar verder en gaat onze zoon uit huis wonen. We zijn Herfstzorg heel dankbaar voor alle hulp. Altijd een luisterend oor, altijd werd er een goede match gezocht en altijd was er 100% inzet en zorg. Mochten we ooit weer hulp nodig hebben is Herfstzorg de eerste die we bellen!!!!
 • Avatar Ilonka Jordens ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik ben nu alweer 2 jaar werkzaam bij herfst zorg en ik heb het enorm naar mijn zin!
  De samenwerking tussen Astrid en mij verloopt prima ,betrokken en zorgzaam,hoop nog vele jaren zo te werken via herfstzorg
 • Avatar Mahabiersing mahabiersing ★★★★ 2 jaar geleden
  Betrouwbare, professionele, deskundigheid, zorgverleners die ondersteund naar uw wensen .
 • Avatar CORONA JH ★★★★★ 2 jaar geleden
  Herfst Zorg, zeer professioneel, en biedt naasten een groot gevoel van vertrouwen en rust
 • Avatar Gerda de Groot ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik ken Astrid al vele jaren.
  Eerst als dochter van haar vader die ik heb verzorgd, later heb ik af en toe voor haar bij HerfstZorg gewerkt.
  Ik zie Astrid vol overgave en liefde haar werk doen. Met HerfstZorg heeft ze iets moois opgezet.
  … meer Eigenlijk zou de hele wereld zo moeten zijn! Tijd, geduld, respect en liefde voor elkaar.
  Astrid, ik weet het zeker, jij maakt het leven van kwetsbare mensen mooier!
 • Avatar Nicole Bommer ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik ben erg blij met Astrid/Herfstzorg. Zij heeft mij al een aantal keer geholpen en gered! Super blij met haar!
 • Avatar paul ensink ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar Dave Philipse ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar wtr dnce ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar Hanan Belcadi ★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar Marijke Buruma-Jongejeugd ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar Pempa Dolma ★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar christian gysemans ★★★★★ 3 jaar geleden
  I found this company when I was in a hurry. Despite this, she immediately reacted in order to intervene very quickly. I want also to underline the great humanity of Astrid. I think it is very important in this work. Finally, and this is … meer not negligible, she also knew how to offer me someone speaking my mother's language...I sincerely recommend this company.
 • Avatar Maureen Tardjo ★★★★★ 3 jaar geleden
  herfstzorg heeft ons snel en deskundig geholpen
 • Avatar Nienke Blom-Wijkstra ★★★★★ 3 jaar geleden
  Heel blij en tevreden met de hulp van Herfstzorg! Betrouwbaar, betrokken en flexibel. Een hele geruststelling dat er elke ochtend stipt op vaste tijd iemand is die mijn oma helpt de dag op te starten. De communicatie is soepel en ze kijken … meer verder dan alleen de dagelijkse taakjes, denken mee, zorgen mee, maken het gezellig en persoonlijk. Superfijne samenwerking, wat maakt dat ik mij als mantelzorger voel ondersteund en ontzorgd.
 • Avatar Sawan Kanhai ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar Mirella Rinkel ★★★★★ 3 jaar geleden
  Wij hadden plotseling en op korte termijn hulp nodig voor mijn 94 jarige tante. Wat opviel in de eerste contacten met herfstzorg was de flexibiliteit, de toegankelijkheid, de hulpvaardigheid en de snelle en positieve aanpak. Inmiddels is … meer de hulp van herfstzorg dagelijks aanwezig met als gevolg dat mijn tante, de mantelzorgers en alle mensen die om haar heen staan weer meer rust en vertrouwen hebben gekregen.
 • Avatar Thaa K ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar Julia Schreijer ★★★★★ 3 jaar geleden
  Alweer een jaar met plezier werkzaam bij Herfstzorg.Vriendelijk, Klantgericht, flexibele organisatie.
 • Avatar Laura Davidson ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar Sahira Boyce ★★★★★ 3 jaar geleden
  Mantelzorgondersteuning voor familielid. Erg behulpzaam, veel geduld en ervaring.
 • Avatar Boris de Munnick ★★★★ 3 jaar geleden
  Astrid en collega's zijn de afgelopen maanden geweldig geweest voor mijn tante! De juiste zorg en aandacht, altijd stipt op het afgesproken moment. Niets is Astrid te veel, ieder (aanvullend) zorgverzoek wordt vervuld en met liefde … meer gedaan. Heel veel dank dames!
 • Avatar Ran Tigha ★★★★★ 3 jaar geleden
 • Avatar Jen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Herfstzorg is erg betrokken bij haar personeel maar ook bij de cliënten.
 • Avatar Karen ★★★★★ 4 jaar geleden
  De persoonlijke aandacht en betrokkenheid maakt dat ik me met groot plezier en genoegen inzet voor Herfstzorg. Dit en de leuke, inspirerende mensen die ons hun zorg toevertrouwen maakt het een 5 sterren organisatie.
 • Avatar dominique looijenga ★★★★★ 4 jaar geleden
  Een hele goede organisatie die veel om patiënten en werknemers geeft.
 • Avatar Debra Vriesde ★★★★★ 4 jaar geleden
  Vriendelijk,Goed betaald,Luisterd naar je wensen,flexibel
 • Avatar Yvanka van Eeken ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Mariana Nicolae ★★★★★ 4 jaar geleden
  Herfstzorg was the best thing what could happen to my family. I asked Astrid to help us because my husband have brein cancer and is palliative during epidemic period and lock downs and really emotional times. Me and my kids and specially … meer my husband have always help, support and flexibility. She have a grate team and when needed she comes herself and I just appreciate a lot and I rest more!
 • Avatar Té Bé ★★★★★ 4 jaar geleden
  Snel, soepel, persoonlijk en warm contact. Je kan voelen dat HerfstZorg zich 110% inzet voor zowel cliënten als verzorgers. Zo zijn alle betrokken partijen zeer tevreden met elkaar en kunnen er ook nog eens leuke hechte banden ontstaan! … meer
 • Avatar Agatha Rodenburg ★★★★★ 4 jaar geleden
  Mijn naam is Agatha en werk vanaf het begin voor Herfstzorg. Ik werk als verzorgster en combineer dit met mijn baan in een verzorgingshuis. Samenwerking met Astrid is erg goed, zij weet precies wat de cliënten nodig hebben. Het mooie van … meer het werk in de zorg is de dankbaarheid van de cliënten. Met onze zorg kunnen de cliënten langer thuis blijven wonen. Voor goede mantelzorg moet u bij Herfstzorg zijn.
 • Avatar Alexandra Brandt Corstius ★★★★★ 4 jaar geleden
  Iedereen bij Herfstzorg is zeer betrokken, aardig, professioneel en betrouwbaar. Er is veel aandacht voor het persoonlijke maar wel met een goede mix van professionaliteit. Verder is het communiceren met Astrid erg fijn, en is er altijd … meer ruimte voor flexibiliteit qua tijden of activiteiten. Ik maak mij zeker minder zorgen over het welzijn van mijn ouders (want in goede handen!) en mijn ouders zijn zelf ook erg tevreden (want gezellig)!
 • Avatar Paula Josette Cohen ★★★★★ 4 jaar geleden
  HerfstZorg. Is altijd weer een redder in nood,
  Als er geen Hulp is voor mij en ik kan mijzelf niet verzorgen bel ik HerfstZorg.
  Ik ben verlamd Door ms
  Dank je wel
 • Avatar Christel Huskens ★★★★★ 4 jaar geleden
  Goede organisatie die we hebben ingeschakeld voor extra zorgmomenten. Ze komen hun afspraken na, zijn altijd ruim op tijd en maken het gezellig voor de cliënt. Een aanrader!
 • Avatar Robert de Waal ★★★★★ 4 jaar geleden
 • Avatar Dick Wessel ★★★★★ 4 jaar geleden
  Mijn echtgenote leed aan ernstige vorm van MS en had intensieve zorg nodig. Herfstzorg (Astrid) heeft haar liefdevol verzorgd. Dacht mee wanneer situaties veranderde op een waardevolle manier. Ook voor de mantelzorgers was Astrid meelevend … meer en daar waar ze kon helpen deed ze dat. Ook nu na het overlijdens van mijn echtgenote (inmiddels een jaar geleden) toont Astrid oprechte interesse hoe het met mij gaat.
 • Avatar Sandrine ★★★★★ 5 jaar geleden
  Niet alleen voor oudere mensen maar ook voor jonge hulpbehoevende mensen is dit een top bedrijf!Voor tijdelijke hulp of voor langere tijd alles is mogelijk.Aardig, behulpzaam, geduldig en flexibel.Zelfs lekkere maaltijden maken is geen … meer enkel probleem voor als het koken tijdelijk niet lukt.Alles is bespreekbaar en er is overal wel een oplossing voor 🙂
 • Avatar pieter ★★★★★ 5 jaar geleden
  De eerste kennismaking met Herfstzon is bijzonder plezierig verlopen. De mantelzorger kon op zeer korte termijn langskomen om mijn moeder gezelschap te houden. Bijzonder professionele service!
 • Avatar Sandra & Joppe Aardenburg/Verver ★★★★ 5 jaar geleden
  Herfstzorg heeft goed persoonlijk contact en regelt zorgverleners bij jou in de buurt.
 • Avatar dany en jilkay ★★★★★ 5 jaar geleden
  Ontzettend vriendelijk, meegaand en betrokken. Mijn moeder is ook zeer tevreden met alle goede hulp.Ook heel fijn dat je snel reactie krijg, dat zie je helaas bij andere organisaties niet!
 • Avatar Sonja Lauwers ★★★★★ 6 jaar geleden
  De medewerkers die bij Herfstzorg werken, zorgen er elke keer weer voor dat het een heel fijne dag wordt met de juiste zorg op het juiste moment. Als ik weg ga, laat ik mijn man Henk met een heel gerust hart achter bij de mantelzorgers … meer van HerfstZorg.
 • Avatar Frank Gerritsen ★★★★★ 6 jaar geleden
  Mijn moeder van 90 is elke keer weer blij als Astrid van HerfstZorg langskomt. Ze geeft veel aandacht en ontzorgt onze familie enorm!Frank Gerritsen