Reviews

Ervaringen van klanten.

Uw ervaring is waardevol, deel uw ervaring met anderen.

U kunt dit doen via Google. Wanneer u onder aan deze pagina op “Bekijk al onze reviews op Google” klikt, opent er een nieuw venster waar u niet alleen alle reviews kunt bekijken, maar ook uw eigen review kunt achterlaten. Lukt dat niet, stuur dan een e-mail met uw review naar reviews@herfstzorg.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw review op deze pagina getoond wordt.

Mariana

Herfstzorg was the best thing what could happen to my family. I asked Astrid to help us because my husband have brein cancer and is palliative during epidemic period and lock downs and really emotional times. Me and my kids and specially my husband have always help, support and flexibility. She have a grate team and when needed she comes herself and I just appreciate a lot and I rest more!

— Mevrouw Nicolae, Amsterdam


Mevr. Brandt Corstius

Iedereen bij Herfstzorg is zeer betrokken, aardig, professioneel en betrouwbaar. Er is veel aandacht voor het persoonlijke maar wel met een goede mix van professionaliteit. Verder is het communiceren met Astrid erg fijn, en is er altijd ruimte voor flexibiliteit qua tijden of activiteiten. Ik maak mij zeker minder zorgen over het welzijn van mijn ouders (want in goede handen!) en mijn ouders zijn

— Mevrouw Brandt Corstius, Amsterdam


Monique

“Herfstzorg is een betrouwbare organisatie. Astrid zet zich meteen voor je in als je bijvoorbeeld een vraag hebt om extra hulp. Ze heeft een aardig team met medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Je kunt op ze rekenen en dat is echt wat waard. Zo wordt mij zorg uit handen genomen, een heel prettige gewaarwording.”

— Mevrouw De Louwere, Amsterdam


Paula

HerfstZorg. Is altijd weer een redder in nood, Als er geen Hulp is voor mij en ik kan mijzelf niet verzorgen bel ik HerfstZorg. Ik ben verlamd Door ms. Dank je wel

— Mevrouw Cohen, Amsterdam


Mirella

Wij hadden snel en op korte termijn hulp nodig voor mijn 94 jarige tante. Wat opviel in de eerste contacten met herfstzorg was de flexibiliteit, de toegankelijkheid, de hulpvaardigheid en de snelle en positieve aanpak. De hulp van herfstzorg is nu dagelijks aanwezig met als gevolg dat mijn tante, de mantelzorgers en alle mensen die om haar heen staan weer meer rust en vertrouwen hebben gekregen.

— Mevrouw Rinkel, Amsterdam


Nienke

Heel blij en tevreden met de hulp van Herfstzorg! Een hele geruststelling dat er elke ochtend stipt op vaste tijd iemand is die mijn oma helpt de dag op te starten. De communicatie is soepel en ze kijken verder dan alleen de dagelijkse taakjes, denken mee, zorgen mee, maken het gezellig en persoonlijk. Superfijne samenwerking, wat maakt dat ik mij als mantelzorg voel ondersteund en ontzorgd.

— Mevrouw Blom, Amsterdam


Dhr. Speet

Wij hebben al een aantal keren gebruik gemaakt van de zorg die Herfstzorg aanbiedt. Wij zijn zeer tevreden over de attente en vriendelijke ondersteuning door de mantelzorgers van Herfstzorg. Voordeel is dat zij ook altijd ondersteuning kunnen bieden wanneer deze op korte termijn nodig is.

— De heer Speet, Amsterdam


Christel

Goede organisatie die we hebben ingeschakeld voor extra zorg momenten. Ze komen hun afspraken na, zijn altijd ruim op tijd en maken het gezellig voor de cliënt. Een aanrader!

— Mevrouw Huskens, Naarden


Marion Stolp

Het zeer persoonlijke contact met HerfstZorg is ontzettend fijn in een tijd waarin je dat hard nodig hebt. Het is zeer laagdrempelig. Astrid is bijzonder vriendelijk en meedenkend. Ik, en mijn familie, zijn zeer tevreden!!

— Mevrouw Stolp, Womerveer


Mevrouw van Cleef

Na mijn herseninfarct (CVA) kon ik niet meer alleen naar het ziekenhuis. Een van mijn kinderen ging mee ter begeleiding. Dit kostte hen een halve dag, terwijl ze vaak niet eens bij een onderzoek aanwezig mochten zijn. De uitslag ontving ik op de mail via de huisarts. Daar moest verandering in komen. Mijn dochter heeft HerfstZorg gevonden, dit paste beter bij mij dan Senioren of ouderen hulp.

— Mevrouw Van Cleef, Amsterdam


Jos

Herfstzorg is absoluut een aanrader! Een paar uur even afgelost worden door een professionele mantelzorg assistente. Zo kan de mantelzorger even weg kan dat geeft rust en ontspanning. Blijf bestaan Herfstzorg!

— Mevrouw Jos, Amsterdam


Foto van Dick Wessel

Mijn echtgenote leed aan ernstige vorm van MS en had intensieve zorg nodig. Astrid heeft haar liefdevol verzorgd. Dacht mee wanneer situaties veranderden op een waardevolle manier. Ook voor de mantelzorgers was Astrid meelevend en daar waar ze kon helpen deed ze dat. Ook nu na het overlijden van mijn echtgenote (inmiddels een jaar geleden) toont Astrid oprechte interesse hoe het met mij gaat.

— De heer Wessel, Ouderkerk aan de Amstel


Foto van Tina van Leeuwen

Toen mijn vader een indicatie kreeg van de gemeente om particuliere mantelzorg in te schakelen kwam ik uit bij HerfstZorg.
Ik had eerder een brochure ontvangen via de casemanager dementie van Cordaan.
Vervolgens heb ik contact opgenomen met Astrid. Mijn vader had behoefte aan gezelschap om o.a. een hapje samen te eten. Bedankt.

— Mevrouw van Leeuwen, Amsterdam


Foto van Marije Wessel

Astrid en haar team hebben mijn moeder erg goed verzorgd. Ze leed aan MS en had 24/7 zorg nodig. Wat ik zo waardeer is dat ze haar niet alleen als een zieke vrouw behandelde maar ook als moeder/vrouw. Niet alleen fysieke hulp, maar ook aandacht voor haar. Ik ben heb erg dankbaar voor alles, ook alle interesse in ons als familie na haar overlijden. Heel erg fijn.

— Mevrouw Wessel, Ouderkerk aan de Amstel


Mirjam

"Herfstzorg is een goede en betrouwbare organisatie, met Astrid aan het hoofd weet je dat alles goed geregeld wordt! Ze heeft voor ieder probleem een oplossing en je kunt altijd een beroep op haar doen, de dames die voor herfstzorg werken zijn top!
Ik heb een hoop werk minder door alles wat Astrid mij uit handen neemt, chapeau en dank!"

— Mevrouw Van der Ree, Amsterdam


Veronie Spits, Purmerend

"Ontzettend vriendelijk, meegaand en betrokken. Mijn moeder is ook zeer tevreden met alle goede hulp. Ook heel fijn dat je snel reactie krijg, dat zie je helaas bij andere organisaties niet!"

— Mevrouw Spits, Purmerend


Helene Rosen, Lijnden

"Wij hebben Herfstzorg als heel positief ervaren. Zij kwamen altijd prima op afspraak. Zij waren liefdevol, alert, begripvol, ziet wat nodig is. Wíj waren rondom tevreden."

— Mevrouw Rosen, Lijnden


Margriet van Elderen, Zwanenburg

"Tijdens deze periode van revalidatie maak ik gebruik van Herfstzorg. Astrid heeft doorzettingsvermogen en humor; ze is een super leuke mantelzorger die helpt en adviseert over de nazorg . Ze kookt goed en heeft een positieve invloed op mij. Astrid heeft haar nek uitgestoken met haar bedrijf en inspireert mensen om oog te hebben voor elkaar en te ontfermen over mensen die het nodig hebben."

— Mevrouw van Elderen, Zwanenburg


Sandra Aardenburg, Heemskerk

"Herfstzorg heeft goed persoonlijk contact en regelt zorgverleners bij jou in de buurt."

— Mevrouw Aardenburg, Heemskerk


De heer De Waal, Amsterdam

Er is een nieuwe wereld voor ons opengegaan! De dames zijn uiterst vriendelijk en wat nog belangrijker is: goed in hun werk!
Niets is hun te veel. Wij hebben helaas heel slechte ervaringen met 2 andere zorgverleners. Deze mensen komen tenminste op de afgesproken tijden of bellen wanneer ze wat later zijn. Zo kan het dus ook! Andere zorgverleners zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.

— De heer de Waal, Amsterdam


Inge Ginder, Amsterdam

HerfstZorg is een prettige organisatie met aandacht voor de persoon. En dat komt vooral door Astrid, die de vinger aan de pols houdt. Ze heeft voor mij een zeer goede match gevonden met een ZZP-er. Er zijn goede, flexibele afspraken te maken. Aanrader dus!

— Mevrouw Ginder, Amsterdam


Mevrouw Limat, Zandvoort

Astrid is heel erg betrokken, zorgzaam, gezellig, professioneel en geduldig. Ze kan ook nog eens echt heerlijk koken en niet alleen de Nederlandse keuken. Iedereen die hulp nodig heeft zou ik een gesprek met haar aanraden of het nu om jezelf gaat of om een kennis of een dierbaar familie lid. Alles is bespreekbaar en veel is te regelen. Ga zo door met je bedrijf en maak mensen blij en gelukkig.

— Mevrouw Limat, Zandvoort


De heer Pieter Spelt, Amsterdam

De eerste kennismaking met Herfstzorg is bijzonder plezierig verlopen. De mantelzorger kon op zeer korte termijn langskomen om mijn moeder gezelschap te houden. Bijzonder professionele service!

— De heer Spelt, Amsterdam


Frank Gerritsen, Amsterdam

Mijn moeder van 90 is elke keer weer blij als Astrid en de andere medewerkers van HerfstZorg langskomen. Ze geven veel aandacht en ontzorgen onze familie enorm!
Frank Gerritsen

— De heer Gerritsen, Amsterdam


Mevrouw Lauwers

De medewerkers die bij Herfstzorg werken, zorgen er elke keer weer voor dat het een heel fijne dag wordt met de juiste zorg op het juiste moment. Als ik weg ga, laat ik mijn man Henk met een heel gerust hart achter bij de mantelzorgers van HerfstZorg.

— Mevrouw Lauwers, Beverwijk


Google reviews

Ervaringen van klanten in Google.

HerfstZorg IconHerfstZorg

Pond Sterlinglaan 8, Amsterdam

4,9 29 reviews

 • Avatar Sahira Boyce ★★★★★ een maand geleden
  Mantelzorgondersteuning voor familielid. Erg behulpzaam, veel geduld en ervaring.
 • Avatar Boris de Munnick ★★★★ 4 maanden geleden
  Astrid en collega's zijn de afgelopen maanden geweldig geweest voor mijn tante! De juiste zorg en aandacht, altijd stipt op het afgesproken moment. Niets is Astrid te veel, ieder (aanvullend) zorgverzoek wordt vervuld en met liefde … meer gedaan. Heel veel dank dames!
 • Avatar Alexandra Brandt Corstius ★★★★★ 8 maanden geleden
  Iedereen bij Herfstzorg is zeer betrokken, aardig, professioneel en betrouwbaar. Er is veel aandacht voor het persoonlijke maar wel met een goede mix van professionaliteit. Verder is het communiceren met Astrid erg fijn, en is er altijd … meer ruimte voor flexibiliteit qua tijden of activiteiten. Ik maak mij zeker minder zorgen over het welzijn van mijn ouders (want in goede handen!) en mijn ouders zijn zelf ook erg tevreden (want gezellig)!
 • Avatar Agatha Rodenburg ★★★★★ 7 maanden geleden
  Mijn naam is Agatha en werk vanaf het begin voor Herfstzorg. Ik werk als verzorgster en combineer dit met mijn baan in een verzorgingshuis. Samenwerking met Astrid is erg goed, zij weet precies wat de cliënten nodig hebben. Het mooie van … meer het werk in de zorg is de dankbaarheid van de cliënten. Met onze zorg kunnen de cliënten langer thuis blijven wonen. Voor goede mantelzorg moet u bij Herfstzorg zijn.
 • Avatar Té Bé ★★★★★ 7 maanden geleden
  Snel, soepel, persoonlijk en warm contact. Je kan voelen dat HerfstZorg zich 110% inzet voor zowel cliënten als verzorgers. Zo zijn alle betrokken partijen zeer tevreden met elkaar en kunnen er ook nog eens leuke hechte banden ontstaan! … meer
 • Avatar Jen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Herfstzorg is erg betrokken bij haar personeel maar ook bij de cliënten.