Slaapdienst

De slaap- en waakdiensten van HerfstZorg bieden uitkomst.

Nachtzorg

Bent u ’s nachts liever niet alleen? Kunt u ’s nachts niet zonder ondersteuning of heeft u (na een ziekenhuisopname) behoefte aan nachtzorg? Dan bieden de slaap- en waakdiensten van HerfstZorg uitkomst! Is uw naaste net terug uit het ziekenhuis en wilt u niet dat hij/zij alleen in huis is. Wij bieden slaapdiensten aan om zo een oogje in het zeil te houden.

Direct

De nachthulp is direct inzetbaar als er iets aan de hand is. Dit geeft u als mantelzorger meer rust. Gaat uw zorgvraag om een oogje in het zeil houden of geruststelling bieden in de nacht? Is er hulp nodig bij de toiletgang, is er een glaasje water nodig of is er begeleiding nodig bij het ‘dwalen’ door dementie? HerfstZorg kan u helpen!

Intensieve zorg

Wanneer uw naaste intensieve (mantel)zorg nodig heeft en nog thuis woont, kan het ’s nachts weleens onrustig zijn. Uw naaste wordt bijvoorbeeld regelmatig wakker door onrust wegens dementie, verwardheid of pijn na een operatie. Er is een glaasje water nodig, geruststelling of begeleiding naar het toilet. U kunt dit zelf niet bieden omdat het simpelweg te belastend is om langere tijd, ‘s nachts wakker gemaakt te worden. U kunt hierdoor niet in uw eigen bed slapen, u bent overdag moe op uw werk en uw directe omgeving lijdt onder uw afwezigheid.

Diensten

Voor wie langer zelfstandig thuis wil blijven wonen.