Over ons

Ik heb HerfstZorg opgericht om mantelzorgers en zorgbehoevenden de ondersteuning te bieden die ze verdienen.

Bij HerfstZorg geloven we dat iedereen recht heeft op goede zorg en ondersteuning, ongeacht hun situatie. Dat is waarom we ons hebben toegewijd aan het bieden van hoogwaardige particuliere mantelzorg en respijtzorg op maat. Doordat ik enkele jaren mantelzorger was voor mijn vader, merkte ik dat er behoefte was aan extra aandacht en zorg voor ouderen thuis. In 2018 besloot ik om deze uitdaging aan te gaan en richtte HerfstZorg op, met als missie om mantelzorgers en zorgbehoevenden de ondersteuning te bieden die ze verdienen.

Onze zorgverleners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, kwalificaties en passie voor het helpen van anderen. Ze zijn toegewijd en gepassioneerd in het bieden van de juiste ondersteuning aan onze cliënten. Of het nu gaat om gezelschap, begeleiding of mantelzorgondersteuning, we zijn er om u te helpen en uw leven gemakkelijker te maken.

Bij HerfstZorg begrijpen we dat zorgbehoevenden en mantelzorgers vaak al genoeg aan hun hoofd hebben. Daarom nemen we graag de extra taken van hen over, zoals boodschappen doen, eten koken of meegaan naar een doktersafspraak. Zo kunnen onze cliënten en hun mantelzorgers zich richten op wat echt belangrijk is: hun gezondheid en welzijn.

Onze visie is om een toonaangevend bedrijf te zijn in de particuliere mantelzorg en respijtzorg in Nederland. We streven ernaar om altijd de beste zorg en ondersteuning te bieden, waarbij persoonlijke aandacht, vertrouwen en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. We investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze zorgverleners en streven naar een continue verbetering van onze dienstverlening.

We zijn actief in de regio’s Alkmaar en omstreken, Almere, Amsterdam, Amstelland en Meerlanden, Gooi en Vechtstreek, Kop van Noord Holland, Utrecht, West-Friesland, Zaanstreek Waterland, Zuid-Kennemerland/IJmond, Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Noord-Limburg. We begrijpen echter dat er ook vraag is naar onze diensten in andere regio’s, en daarom staan we open voor overleg. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zullen ons best doen om u te helpen en de beste zorg te bieden, waar u ook woont.

Als u meer informatie wilt over onze diensten of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om u te helpen en om ervoor te zorgen dat u de beste ondersteuning krijgt. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail.

Astrid Scholtes – Schaafsma