Speciale gelegenheden

Beleef onvergetelijke momenten zonder stress dankzij HerfstZorg's begeleiding op maat.

Introductie

Bent u op zoek naar begeleiding en ondersteuning tijdens speciale momenten in uw leven? Bij HerfstZorg staan onze medewerkers voor u klaar. Wij begrijpen dat bijzondere momenten, zoals een bruiloft, een diploma uitreiking, een jubileum, bezoek aan vrienden of een begrafenis, veel stress met zich mee kunnen brengen. Daarom bieden wij onze diensten aan om u of uw naaste te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze momenten.

Begeleiding op maat

Bij HerfstZorg bieden wij begeleiding op maat. We overleggen met u wat uw wensen zijn en wat er nodig is tijdens het evenement. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw naaste te begeleiden en te ondersteunen tijdens het evenement. Wij helpen u graag met het uitzoeken van kleding, bloemen en cadeaus. Ook zorgen wij voor het vervoer. Dit kan met de auto (inclusief rolstoelauto) of met een taxi.

Onze diensten

Bij HerfstZorg bieden wij particuliere mantelzorg aan. Onze diensten zijn gericht op ouderen en hulpbehoevenden die extra hulp nodig hebben. We bieden onder andere persoonlijke verzorging, respijtzorg, medische begeleiding en ondersteuning en nu dus ook begeleiding tijdens speciale gelegenheden.

Unieke service

Onze service is uniek. Bij HerfstZorg staan uw wensen en behoeften centraal. Wij bieden een persoonlijke aanpak en onze medewerkers zijn zeer betrokken. Wij begrijpen dat bijzondere momenten in uw leven extra zorg en aandacht nodig hebben en daarom bieden wij de beste service aan om uw dag onvergetelijk te maken.

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze diensten? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Bij HerfstZorg bent u aan het juiste adres voor de beste begeleiding en ondersteuning tijdens speciale gelegenheden.

Diensten

Voor wie langer zelfstandig thuis wil blijven wonen.