Marjolein

Van Amsterdam naar Roden: Marjolein's unieke bijdrage bij HerfstZorg.

Ons werk

Terug van weggeweest

Marjolein, een veelzijdige kracht in de zorg, is nu actief in Roden! Haar reis begon bij HerfstZorg in de de regio Amsterdam, waar haar betrokken en empathische aanpak een onuitwisbare indruk achterliet op zowel cliënten als collega’s. Na haar verhuizing naar het schilderachtige Drenthe, heeft Marjolein besloten om haar passie voor zorgverlening voort te zetten en is ze met veel enthousiasme teruggekeerd in ons team.

Marjolein’s expertise en creativiteit

Marjolein’s expertise reikt verder dan alleen zorg. Ze is ook een getalenteerde kunstenaar en muzikant. Haar artistieke talenten, variërend van visueel ontwerp tot zang, verrijken niet alleen haar professionele werk, maar brengen ook een unieke, therapeutische waarde met zich mee voor onze cliënten. Of het nu gaat om het ontwerpen van levendige kunstwerken voor zorginstellingen of het verzorgen van muzikale optredens, Marjolein weet met haar creativiteit een speciale sfeer te creëren.

Meer weten?

Haar website, Schone Lei, is een weerspiegeling van deze diverse vaardigheden. Bezoekers kunnen hier meer te weten komen over haar werk in Ontwerp, Zang en Zorg. Marjolein’s benadering van zorg is holistisch en gericht op het welzijn van de hele mens, waarbij ze haar kunstzinnige vaardigheden integreert in haar zorgpraktijk. Dit zorgt voor een unieke en verrijkende ervaring voor zowel cliënten als hun families.

Samenwerking

Bij HerfstZorg zijn we trots op onze samenwerking met Marjolein en zijn we enthousiast over de toekomstige mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt in de zorgsector. We geloven sterk in de kracht van persoonlijke zorg die verder gaat dan de traditionele methoden en kijken uit naar de positieve impact die Marjolein zal blijven hebben op onze gemeenschap.

Contact

Laat je inspireren door Marjolein’s verhaal en ervaar zelf de kracht van haar persoonlijke zorg. Neem contact op met HerfstZorg of rechtstreeks met Marjolein op telefoonnummer 06 380 607 12 voor meer informatie of een persoonlijk gesprek over hoe haar unieke aanpak een verschil kan maken in jouw leven of dat van jouw dierbaren.

Gerelateerde artikelen

Ons werk